Centar u blokadi zbog protestne šetnje

Demonstranti danas od Skupštine, preko Bulevara, niz Beogradsku, idu na Slaviju, a potom na Terazije, Trg Republike, dok se protesti završavaju gde su i počeli: Kod Skupštine Srbije
Share Button

Protesti “Protiv diktature” nastavljaju se, prema najavama organizatora, “u punom kapacitetu”, a na društvenim mrežama objavljena je i trasa kojom će se demonstranti kretati od 18 do 21h.

Ruta kolone za danas je Dom Narodne skupštine – Pravni fakultet – Beogradska – Slavija – Terazije – Knez Mihailova – Pariska – Studentski trg – Trg republike – Dom Narodne skupštine.

Za razliku od nekih prethodnih protesta, ovoga puta bi saobraćaj trebalo normalno da funkcioniše u Ulici kneza Miloša, ali će zato s vremena na vreme biti blokirane neke ključne tačke u gradu poput Trga Republike, Terazija, Slavije, dela Bulevara kralja Aleksandra…

Oni koji budu morali da izbegavaju Trg Republike, Slaviju i Terazije imaju dve glavne alternative: jedna je pored Kalemegdana, Luke Beograd, Beograda na vodi, pa prema železničkoj i autobuskoj stanici. Druga alternativa je Vukov spomenik, pa preko Kalenić pijace i Južnog bulevara.

Svi koji u ovom vremenskom intervalu planiraju da prolaze rutom protesta, treba da budu spremni na blokirane saobraćajnice, kao i na mnogobrojne promene na trasama linija javnog gradskog prevoza.
 
Razlog više je i derbi, zbog kojeg je moguće da bude problema na glavnim gradskim saobraćajnicama. 
Kategorije
ServisVesti

Povezani tekstovi