Jutro na netu

Beograd ponovo može da kaže da ima autentični gradski radio.
Jutro na netu - Veljko Pajović
Jutro na netu - Veljko Pajović
Share Button

Veljko Pajović

Beograd ponovo može da kaže da ima autentični gradski radio. Od jutros slušaoci širom planete mogu da slušaju jutarnji program na Internet radiju koji je pokrenuo čovek koji je 25 godina bio simbol jutarnjeg programa Studija B. Kako ga je najlepše opisala koleginica – ličnost i glas kao jedan od najblistavijih pečata grada Beograda, Veljko Pajović, ponovo je ispred mikrofona, ovog puta u nešto drugačijem formatu ali u prepoznatljivom stilu. “Jutro na netu” pruža slušaocima mogućnost da saznaju servisne informacije i da u novi dan uplove uz prijatnu muziku. 

Veljko će slušaoce kroz jutra radnim danima voditi uz prepoznatljiv slogan “Gledajte da me slušate”, a jedno od gesla radija je “Nije važno koliko vas ljudi sluša, već ko vas čuje”. Ono što će svakako razlikovati ovaj veseli radio od mora radio stanica koje sve liče jedna na drugu jeste ono po čemu je pokretač cele priče poznat – direktna komunikacija sa slušaocima, o svim problemima koji muče ljude. 

Beograd.news će, kao portal okrenut dešavanjima u prestonici Srbije, uvek podržati prijateljski projekat i pozivamo sve čitaoce portala da slušaju ovaj radio, koji će definitivno postati novi simbol Beograda. 

Kategorije
Društvo

Povezani tekstovi