Najlepši božićni izlog

Opština Zemun podelila je nagrade za akciju „Najlepši božićni izlog 2017.”
Najlepši božićni izlog
Najlepši božićni izlog
Share Button

Gradska opština Zemun već sedamnaest godina tradicionalno organizuje manifestaciju „Najlepši božićni izlog”, sa ciljem da se podigne svest građana o zaštiti životne sredine i poboljšanju uslova života. U konkurenciji za nagradu našli su se svi oni koji su dekorisali izloge, vitrine i tezge u duhu Božića i Nove godine.

Cilj i moto takmičenja je ulepšavanje izloga, vitrina i tezgi, kako bi Zemun u celosti dobio svečani i lepši praznični izgled, kao i da podstakne građane na ulepšavanje prostora u kome žive i rade. Zaštita životne sredine je važna za sve građane i zato ovu manifestaciju smatramo značajnom za dobrobit građana Zemuna.

Nenad Vranjevac, predsednik Skupštine opštine Zemun, pozdravio je sve prisutne i dodelio nagrade pobednicima.

– Vašim trudom izmamili ste osmeh i osećaj praznične radosti kako Zemuncima tako i posetiocioma. Iskreno se nadam da ćemo duh božićnih i novogodišnjih praznika zadržati tokom čitave godine i da ćete se i naredne odazvati u velikom broju – izjavio je Vranjevac.

Za kategoriju „Najlepši božićni izlog – vitrina” prijavljen je 41 učesnik, dok je za kategoriju „najlepša ulična tezga” ove godine prijavljeno 11 učesnika. U prvoj kategoriji prvo mesto pripalo je „Bombaj tekstilu”, drugo „Dekoru plus”, a treće „Soko Štarku”. U drugoj kategoriji prvo mesto je pripalo Aleksandru Radovanović, med i mlečni proizvodi, Glavna 8, drugo Elvisu Bajramoviću, čestitke, suveniri, pokloni, Glavna 8 i treće „Kliker studiju – štampani i dekorativni programi i upotrebni predmeti”, Glavna 8.

Komisija u sastavu Zorana Cvetković, Nenad Lazarević, Marina Stojanović, Milica Terzić i Jovana Đokanović izvršila je ocenjivanje prijavljenih takmičara u obe kategorije.

Kategorije
Društvo

Povezani tekstovi