Mafijaško ubistvo u centru grada

Jutros oko 7 časova na šinama u ulici Kraljice Marije pronađeno je beživotno telo muškarca.
Kraljice Marije 7 - Foto: RTS
Kraljice Marije 7 - Foto: RTS
Share Button

Jutros oko 7 časova na šinama u ulici Kraljice Marije, u visini kućnog broja 7, pronađeno je beživotno telo muškarca. Nakon obavljenog uviđaja ustanovljeno je da se radi o Vlastimiru Miloševiću (34), koji je usmrćen hicem iz vatrenog oružja, o čemu svedoči prostrelna rana na glavi. Na osnovu prvih rezultata istrage njega je niz ulicu jurilo nekoliko napadača, koji su u njegovom pravcu ispalili više hitaca, a jedan od njih je bio smrtonosan. 

Prema raspoloživim informacijama Milošević je od ranije poznat policiji i ima krivični dosije zbog nanošenja lakših telesnih povreda. Operativci beogradske policije raspolažu, međutim, informacijama da se u poslednje vreme bavio prodajom “bogataške droge” kokaina. Više detalja znaće se nakon istrage, a policija je obezbedila i snimke sa bezbednosnih kamera sa okolnih zgrada, što u mnogome može pomoći identifikaciji ubica. 

Zbog ovog ubistva tramvajski saobraćaj u Beogradu je delimično izmenjen, i tramvaji na linijama 2, 5 i 10 saobraćaju izmenjenim trasama. Saobraćaj će se normalizovati nakon što policija obavi sve formalnosti na mestu zločina. 

Kategorije
Hronika

Povezani tekstovi