U Beogradu na smrt premlaćena žena

Telo žene u napuštenom vagonu u nedelju rano ujutru pronašao je jedan mladić.
Share Button

Policija traga za osobom koja je tupim predmetom nasmrt pretukla Ivanu Vučetić (37) u Beogradu, u noći između protekle subote i nedelje. Telo nesrećne žene pronađeno je u napuštenom vagonu na Glavnoj železničkoj stanici, gde je ona živela poslednjih sedam dana. Sumnja se da se bavila prostitucijom, kao i da je zločin počinio neko od njenih klijenata.

Dosadašnji rezultati istrage ne isključuju mogućnost da je zločin počinio i neki imigrant koji je koristio njene usluge. Navodno, oni su joj bili glavne mušterije. Nagađa se da je možda odbio da joj plati, pa su se posvađali. Na mestu ubistva pronađen je krvavi kolac, pa se zasada sumnja da je Ivana njime brutalno ubijena. Usmrćena je velikim brojem udaraca po glavi i telu.

Telo žene u napuštenom vagonu u nedelju rano ujutru pronašao je jedan mladić. O tome je obavestio neke od radnika na železničkoj stanici.

– Ispričao nam je da je ušao u vagon da uzme ćebe i da je tamo zatekao mrtvu ženu – navode zaposleni. – Rekao nam je i da pozovemo policiju, ali da ga ne pominjemo. Kasnije smo čuli da ga je policija pronašla, ali ne znamo da li je kriv.

Prema informacijama do kojih je došla policija, Ivana Vučetić se pre desetak dana uselila u vagon, očistila ga i sredila. Ljudi sa železničke stanice poslednji put su je videli u noći kada je i ubijena. Šetala je između perona.

Ona je pronađena gotovo naga, bez donjeg dela odeće. Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu gde će biti obavljena obdukcija. Ekipa forenzičara beogradske policije dugo je radila uviđaj kako bi otkrila sve tragove zločina, koji bi pomogli da se ubica pronađe i uhapsi.

NIJE HTELA NI IME DA KAŽE

Prema priči zaposlenih iz “Železnica”, koji su površno poznavali žrtvu, Ivana je bila dosta zatvorena i nije htela puno da priča.

– Odbijala je da nam kaže čak i ime. Govorila je da je iz Zemuna, da je otac izbacio iz kuće, pa se zato smestila u vagon. Rekli smo joj da tu nije bezbedno, ali nije htela da nas sluša.


Izvor: Novosti.rs

Kategorije
Hronika

Povezani tekstovi

  • Na ogromno zadovoljstvo svih predstavnika vlasti, ovo je ipak lažna vest. Poslužili smo se marketinškim trikom da bismo skrenuli pažnju javnosti na sasvim drugačiju temu, ali i da bismo...
  • Jedna muška osoba stara 28 godina stradala u požaru koji je jutros oko pet sati izbio u beogradskom naselju Sremčica. Uzroci požara koji je izbio, u kojem je do temelja...
  • Dva migranta ubodena su nožem sinoć oko 20:30 h u Savskoj ulici kod Ekonomskog fakulteta, kada su se dve grupe azilanata potukle. Prema rečima radnika okolnih radnji, oko 30-ak migranata...
  • U kineskom tržnom centru u ulici Jurija Gagarina, u novobeogradskom Bloku 70, sinoć nešto posle 18 časova izbio je požar. U gašenju su učestvovala četiri vatrogasna vozila, a nakon uspešnog...