Organizacija saobraćaja za vreme Spasovdanske litije

Tokom litije, koja se održava u čast krsne slave grada Vaznesenja Hristovog, u četvrtak, 25. maja, na snazi će biti posebna organizacija saobraćaja.
Spasovdanska litija
Spasovdanska litija
Share Button

U četvrtak, 25. maja, na snazi će biti posebna organizacija saobraćaja, od 09:30 do 11:00 časova, zbog potreba organizacije Litije, za motorni saobraćaj će se zatvoriti Ulice admirala Geprata (od raskrsnice sa ul. Balkanskom i Gavrila Principa do raskrsnice sa Dobrinjskom ulicom, kao i ulaz u Ulicu admirala Geprata iz pravca Ulice kneza Miloša).

Od 11.00 do 14.00 časova, za vreme prolaska litije, zatvaraće se za saobraćaj deonice litije i kako litija bude prolazila tako će se saobraćajnice na trasi otvarati za saobraćaj.

Trasa litije je sledeća: Ulica Admirala Geprata (početak litije ispred Crkve Svetog Vaznesenja), Ulica kneza Miloša (od Ulice Admirala Geprata do Ulice kralja Milana), Ulica kralja Milana, Terazije (zaustavljanje 5 – 10 minuta ispred hotela Moskva), Ulica kneza Mihaila, Ulica Pariska (zaustavljanje ispred Saborne crkve), Ulica kneza Sime Markovića, Ulica pop Lukina, Ulica Brankova, Ulica kraljice Natalije (od Zelenog venca do Dobrinjske) i Ulica Dobrinjska.

Tog dana, u vremenu od 10.00 do 15.00 časova, biće uklonjeni svi privremeni montažni objekti (pokretni prodajni objekati i bašte otvorenog tipa), koji ometaju trasu Litije.

Mole se sugrađani da u vremenu od 10.00 do 14.00 zbog održavanja litije, ne parkiraju svoja vozila: u Ulici Admirala Geprata (na potezu od Ulice Dobrinjske do Ulice kneza Miloša), u Ulici Dobrinjskoj (na potezu od Ulice kraljice Natalije do Ulice admirala Geprata), na taksi stajalištu u Ulici Terazije, jer će ista biti uklonjena od strane JKP „Parking servis“.

Kliknite na sliku za uvećanu verziju

Kategorije
Vesti

Povezani tekstovi