Kad šta radi za praznike

Uskršnji praznici počinju sutra i traju do 17. aprila, tako da će se đaci u školske klupe vratiti tek u utorak, 18. aprila
Share Button

Uskršnji praznici, koji se u Srbiji obeležavaju od petka 14. aprila do ponedeljka 17. aprila, osim neradnih dana za školarce, uticaće i na radno vreme brojnih ustanova i trgovina širom zemlje.

Besplatan parking

Od petka 14. aprila do ponedeljka 17. aprila parking će biti besplatan i neće se kontrolisati i naplaćivati u zoniranim delovima grada, dok će sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biti neprekidno otvorena za vreme praznika i radiće po uobičajnom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila (pauk).

Dežurne pošte

Pošte će imati dežurna mesta u petak i u ponedeljak, a non stop će raditi pošta u Takovskoj 2, dok će pošta u Savskoj 2 raditi od 8 do 15 sati, kao i nekoliko drugih poslovnica u gradu.

Pijace

Gradske pijace će u petak i subotu, 14. i 15. aprila raditi uobičajeno od 6.00 do 19.00 sati, dok će na Uskrs 16.aprila raditi samo pijace Zemun, Banovo brdo, Bele vode, Dušanovac i Gornja Varoš od 6.00 do 13.00 sati.

U ponedeljak 17. aprila sve pijace će raditi skraćeno od 6 do 13 sati.

Supermarketi i tržni centri

Od prodavnica prehrambenih proizvoda, samo će Veletržnica Beograd raditi u periodu neprekidno tokom uskršnjih praznika od 00 do 24 časa.

Ušće Šoping centar će u petak 14. aprila raditi do 18 sati, dok će na Uskrs biti zatvoren. U subotu i ponedeljak, 15. i 17. aprila, Ušće šoping centar će raditi normalno.

Skraćeno radno vreme tokom uskršnjih praznika imaće i Super Vero i Džambo, pa će u petak i subotu raditi od 7:30 do 20 sati, na Uskrs neće raditi, a u ponedeljak 17. aprila radiće uobičajno od 7 do 22 sata.

Trgovinski objekti Deleza, (Maksi supermarketi, Šop end go prodavnice i Tempo), na Veliki petak 14. aprila biće otvorene do 18, dok će u subotu 15. aprila raditi redovno. Delezove prodavnice će na Uskrs će biti zatvorene.

Prodavnice IDEA, kao i Rodini supermarketi u petak i u subotu radiće uobičajeno, dok na Uskrs neće raditi.

Kategorije
Servis

Povezani tekstovi

  • JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” saopštio je da će zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica danas od 06.00 do 24.00 sata umanjen pritisak i povremeni prekid...
  • Ovo povećanje je znatno veće u rubnim delovima grada nego u centralnim gradskim zonama, što ukazuje na nenamensku potrošnju vode, saopštavaju iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije”. Ovo preduzeće je...
  • Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, danas od 06:00 do 24:00 sata mogući pad pritiska osetiće potrošači na Terazijskom platou. Javno komunalno preduzeće “Beogradski vodovod...
  • Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opstini Palilula, sutra u od 8 do 18 sati bez vode će biti potrošači u naselju Ovča. Zbog planiranih radova na vodovodnoj...