Nova borba male Teodore

Godinu dana se devetogodišnja Teodora bori sa opakom bolešću.
Teodora Vranješević (9)
Teodora Vranješević (9)

Kada sam prvi put od mog prijatelja i kolege Bogdana Vranješevića iz Kragujevca čuo da mu je kćerka obolela od leukemije, uradio sam ono što bi svaki roditelj učinio drugom roditelju: pružio ruku i pomogao koliko sam mogao. 

Radovao sam se kada sam čuo da je Teodora dobro, da su rezultati dobri.

A onda me je sinoć ošamario njegov status na Fejsbuku.

Prenosim ga u celini. Jer znam da je svako slovo tačno:

Dragi ljudi,

Godinu dana se naša devetogodišnja kćerka Teodora bori sa opakom bolešću – mijeloidnom leukemijom!

Zbog komplikacija koje su se javile, spas za dete moramo da tražimo na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Frankfurtu, kod čuvenog profesora doktora Petera Badera. Nade ima, ali ta nada košta čitavih 350.000 evra!!!

Toliki novac, jednostavno, nemamo! Ali nemamo ni pravo da odustanemo od borbe za život naše Teodore, jer se i ona proteklih godinu dana bori kao najveći ratnik.

Pomagali ste nam do sada mnogo, ali vas sada sve molimo, da nam pomognete još više, kao nikada pre, i to u što kraćem roku, jer Teica nema previše vremena! Pomozite nam da sakupimo potrebnih 350.000 evra i našoj Teici pružimo JEDINU šansu!

Unapred hvala za uplate, koje možete izvršiti na dva računa u Erste banci, oba na ime Bogdan Vranješević.

DINARSKI:
340 – 32003872 – 78

DEVIZNI:
CORRESPONDENT BANK FOR 978 INCOMING PAYMENTS:
(NAVESTI OZNAKU VALUTE)
SWIFT CODE: GIBAATWG
ERSTE GROUP BANK AG WIEN, AUSTRIA

ACCOUNT OF THE BENEFICIARY WITH:
SWIFT CODE: GIBARS22
ERSTE BANK A.D. NOVI SAD

BENEFICIARY:
IBAN RS35340000003200387278
NAME VRANJEŠEVIĆ BOGDAN
ADDRESS LEPENIČKI BULEVAR 27, KRAGUJEVAC, SERBIA

International Payments Department
Erste Bank a.d., Novi Sad

Molim vas, dragi prijatelji. Svaki je dinar važan. Nemojmo sada da raspravljamo šta je država trebalo da uradi, šta je ministarstvo dužno, šta bi trebalo da učine političari umesto da troše na ovaj ili onaj  način.

Pomozite Teodori.

Kategorije
Humanost
beogradnews @ facebook
Facebook Pagelike Widget
BeoGraDNEWS PARTNERI

Povezani tekstovi

  • U Altini sutra humanitarni turnir u boćanju „Za Teodoru” Zamenik predsednika gradske opštine Zemun Damir Kovačević pokrenuo je donatorsku akciju za prikupljanje sredstava za lečenje devetogodišnje Teodore Vranješević, koja...
  • Dvadesetpetogodišnji Ognjen Petrović iz Beograda bori se sa opakim Hočkinovim limfomom. Za transplataciju matičnih ćelija na nemačkoj klinici u Flenzburgu potrebno je 135.000 evra. Pozivamo sve članove Udruženja i humane...
  • Viktor Nikolić iz Mladenovca ima 9 godina i dijagnostikovan težak i opasan oblik tumora. Viktor boluje od Neurofibromatoze (tumor tip 1). Tumor mu je opet napao nerve i kreće se...