U Beogradu na smrt premlaćena žena

Telo žene u napuštenom vagonu u nedelju rano ujutru pronašao je jedan mladić.

Policija traga za osobom koja je tupim predmetom nasmrt pretukla Ivanu Vučetić (37) u Beogradu, u noći između protekle subote i nedelje. Telo nesrećne žene pronađeno je u napuštenom vagonu na Glavnoj železničkoj stanici, gde je ona živela poslednjih sedam dana. Sumnja se da se bavila prostitucijom, kao i da je zločin počinio neko od njenih klijenata.

Dosadašnji rezultati istrage ne isključuju mogućnost da je zločin počinio i neki imigrant koji je koristio njene usluge. Navodno, oni su joj bili glavne mušterije. Nagađa se da je možda odbio da joj plati, pa su se posvađali. Na mestu ubistva pronađen je krvavi kolac, pa se zasada sumnja da je Ivana njime brutalno ubijena. Usmrćena je velikim brojem udaraca po glavi i telu.

Telo žene u napuštenom vagonu u nedelju rano ujutru pronašao je jedan mladić. O tome je obavestio neke od radnika na železničkoj stanici.

– Ispričao nam je da je ušao u vagon da uzme ćebe i da je tamo zatekao mrtvu ženu – navode zaposleni. – Rekao nam je i da pozovemo policiju, ali da ga ne pominjemo. Kasnije smo čuli da ga je policija pronašla, ali ne znamo da li je kriv.

Prema informacijama do kojih je došla policija, Ivana Vučetić se pre desetak dana uselila u vagon, očistila ga i sredila. Ljudi sa železničke stanice poslednji put su je videli u noći kada je i ubijena. Šetala je između perona.

Ona je pronađena gotovo naga, bez donjeg dela odeće. Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu gde će biti obavljena obdukcija. Ekipa forenzičara beogradske policije dugo je radila uviđaj kako bi otkrila sve tragove zločina, koji bi pomogli da se ubica pronađe i uhapsi.

NIJE HTELA NI IME DA KAŽE

Prema priči zaposlenih iz “Železnica”, koji su površno poznavali žrtvu, Ivana je bila dosta zatvorena i nije htela puno da priča.

– Odbijala je da nam kaže čak i ime. Govorila je da je iz Zemuna, da je otac izbacio iz kuće, pa se zato smestila u vagon. Rekli smo joj da tu nije bezbedno, ali nije htela da nas sluša.


Izvor: Novosti.rs

Kategorije
Hronika
beogradnews @ facebook
Facebook Pagelike Widget
BeoGraDNEWS PARTNERI

Povezani tekstovi

  • Operativci beogradske policije lišili su sinoć slobode I.M. (1981. godište) zbog osnovane sumnje da je u jednom beogradskom tramvaju počinio krivično delo polnog uznemiravanja nad maloletnom devojčicom. Policija je...
  • Jutros oko 07:30 na Obrenovačkom putu, u neposrednoj blizini tunela “Ostružnica”, došlo je do lančanog sudara, u kome je učestvovalo više vozila. U sudaru je stradala jedna osoba, a...
  • Kako saznaju “Novosti” jedan maloletni mladić stradao je sinoć, kada je zajedno sa još jednom osobom sleteo kolima u Dunav kod Vinče. Kako novinari ovog lista saznaju, život je izgubio Milan...
  • Na ogromno zadovoljstvo svih predstavnika vlasti, ovo je ipak lažna vest. Poslužili smo se marketinškim trikom da bismo skrenuli pažnju javnosti na sasvim drugačiju temu, ali i da bismo...