U popodnevnim satima očekuju se velike gužve na izlazima iz grada

Pred početak vikenda produženog Međunarodnim praznikom rada, 1. majem, na putevima u Srbiji se danas očekuje pojačan saobraćaj, naročito u popodnevnim časovima.

Iz Auto – moto saveza Srbije savetuju građane da na put krenu na vreme, kako bi izbegli gužve na putevima.

Prema informacijama Uprave Granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja dužeg od 30 minuta.

Na graničnom prelazu Sremska Rača, teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije čekaju oko 120 minuta.

Na auto-putu kod naplatne stanice Subotica-Jug, u sredu, 3. maja, od 9.00 do 15.00 časova biće povremeno zatvarana brza i vozna saobraćajna traka u smeru ka Novom Sadu.

Na auto-putu E-75, posle petlje Feketić ka petlji Vrbas, u smeru Subotica – Novi Sad zatvorene su preticajna i deo vozne saobraćajne trake, a saobraćaj je preusmeren preko zaustavne trake.

Na deonici auto-puta E-75 Žednilk – Čantavir, saobraćaj se preusmerava na alternativne petlje Subotica Jug, Bačka Topola i ostale magistralne puteve.

Do 1. maja, u periodu od 22.00 do 06.00 časova, na delu auto-puta E-75, na Obilaznici oko Beograda, u tunelu Straževica i tunelu Železnik, za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na auto-putu E-75, na deonici od petlje Tranšped do petlje Vrčin, od 07.00 do 17.00 časova za ;saobraćaj je zatvorena zaustavna i vozna saobraćajna traka auto-puta, u smeru od Niša ka Beogradu.

Na delu auto-puta E-80, Niš-Dimitrovgrad, saobraćaj se odvija dvosmerno, samo desnom kolovoznom trakom.

Kategorije
Servis

Diplomirani novinar bez dlake na jeziku. Nepristrasna, visprena, elokventna, ali trenutno sputana da to i iskoristi.
beogradnews @ facebook
Facebook Pagelike Widget
BeoGraDNEWS PARTNERI

Povezani tekstovi

  • Sistem daljinskog grejanja Javnog komunalnog preduzeća “Beogradske elektrane” u potpunosti je spreman za proizvodnju, distribuciju i isporuku toplotne energije svojim korisnicima i pri izuzetno niskim spoljnim temperaturama vazduha, koje...
  • Devetogodišnje dete pešak teško je povređeno u saobraćajnoj nesreći na Zvezdari, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Nesreća se dogodila sinoć u 20:20 na uglu ulica Braće Ribnikar i...
  • JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” saopštio je da će zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica danas od 06.00 do 24.00 sata umanjen pritisak i povremeni prekid...
  • Ovo povećanje je znatno veće u rubnim delovima grada nego u centralnim gradskim zonama, što ukazuje na nenamensku potrošnju vode, saopštavaju iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije”. Ovo preduzeće je...